A Káli Porta Nyaralóház Szentbékkállán a Balatoni Nemzeti Park területén, a vulkánikus hegyekkel övezett Káli-medencében található. Szeretettel várjuk a környék egyik legszebb falujában a természetet kedvelõ, nyugalomra vágyó kedves vendégeinket.

Nyaralóház (120 m²) 5-9 fõig kiadó

SZÉP kártya (Széchenyi Pihenő kártya) elfogadóhely

A külön bejáratú nyaralóház, saját fedett terasszal, egy hagyományos építészeti elemeket igényesen megõrzõ, felújított 200 éves parasztház nyugati szárnyát képezi. Különösen családoknak, ill. kisebb baráti társaságoknak ideális.

A földszinten található a ritkaságnak számító egykori boltozatos lóistállóból átalakított hangulatos, több funkciós nagy terem. Itt kapott helyet a jól felszerelt modern konyha (mosogatógép, elektr. tûzhely, hûtõszekrény mélyhûtõvel) az étkezõvel valamint a nappali SAT-TV-vel, kis házi-könyvtárral és társasjátékokkal.
Ezen a szinten van még egy franciaágyas kisszoba, a fürdõszoba (káddal), külön WC.

Az emeleten 2 hálószoba (4- ill. 3-ágyasak) és egy külön WC található. A legkisebbeknek egy babaágy (és etetõszék) áll rendelkezésre.

A vendégeink részére ingyenes internet elérés (Wi-Fi) biztosított.

Kívánságra adunk reggelit és megbeszélés szerint alkalmanként meleg vacsorát, ill. bogrács főzést is vállalunk.

A zárt, ápolt parkosított udvaron lehet napozni, játszani, grillezni, szalonnát sütni vagy bográcsban fõzni.

Lévén a településünk zsákfalu, ideális pihenésre, kikapcsolódásra. Élvezze a falusi idillt és csendet. Már a szûkebb környék is számtalan kirándulási lehetõséget kínál (Kõtenger, Eötvös-kílátó, Kornyi-tó, árpád kori templomromok, szõlõhegyek…). E varázslatos tájon a nagy múltú finom borok mellett lépten-nyomon találkozhat a hagyományos vendégszeretettel is.


A Molnár család minden tagja szívesen ad tanácsot, javaslatot a környék megismerését célzó programok összeállításához. Kívánságra szívesen küldünk bõvebb képes információt is.

Molnár Endre
8281 Szentbékkálla, Kossuth u. 26.
Tel.: 06 87 706 073
Fax: 06 87 706 273
Mobil: +36 30 477 5326
E-mail: ef_molnar@freemail.hu
Weblap: www.kali.hu/szallas/molnarTovábbi képeink:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,

       
Vissza


 

HTML Help Site

Copyright © 2008  A honlapot közösségi összefogással a www.kalidekor.hu készítette.